Web Analytics Made Easy - Statcounter

تکدی گری این معضل بزرگ اجتماعی همچنان گریبان کلان شهر را گرفته و اینگونه که پیداست خیال جدا شدن هم ندارد. این پدیده وصله ناجوری است که شهرها را نازیبا می کند و ضربه بزرگی به صنعت توریسم می زند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازآرمان زنان- تحریریه/؛ خورشید سوزان تابستان وسط پارک چهره سیاه زن را می گدازد و او همچنان برای به دست آوردن پول در کنار خانواده ها می نشیند و زار می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ندارم به خدا. بچم مریضه. پول ندارم ببرمش دکتر.» این واژه های یکنواخت جمله هایی می شود برای زنان متکدی و هر کدام داستان یکنواختی دارند که پیش همه بازگو می کنند.

داستان تکدی گری در اصفهان به یک تراژدی بی پایان تبدیل شده است و هر روز چهره شهر را خدشه دارتر می کند؛ ناگفته نماند که چند ماهی است تعداد آن ها کاهش پیدا کرده است اما به گفته آسیب شناسان آن ها می دانند که چه وقت و کی به کدام شهر سفر کنند و آن شهر را در زیر گام هایشان طی کنند.

چندی پیش در خبرها آمده بود که احمدرضا مصور، معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان گفته 70 درصد متکدیان در اصفهان غیربومی هستند و ما در روز دست کم 5 نفر از این متکدیان را از شهر جمع آوری می‌کنیم.

وجود متکدیانی از نقاط مختلف ایران دلیلی بر این ادعاست و ما منکر این موضوع نیستیم اما چرا آن ها اصفهان را برای تکدی گری انتخاب می کنند، داستان دیگری است که باید از زبان خودشان بشنویم.

هلیله زن 35 ساله ای که از یکی از شهرهای جنوبی به اصفهان آمده است و به گفته خودش هر روز در پیاده روی یکی از خیابان های اصفهان می نشیند و گدایی می کند؛ او می گوید: «اصفهان خوش آب و هواست خانوم. دل آدم باز میشه این پارکا را که می بینه. من با دوستان تابستونا میام اینجا.» این ها گفته های هلیله است. چادرش را می کشد توی صورتش و می نشیند در کنار یک بانک، کاسه ای می گذارد در مقابلش و می گوید: «گاهی بچه خواهرمو میارم دنبالم. کوچیکه. مردم که به بچه نگا می کنن دلشون برام می سوزه و بیشتر پول میدن خانوم.»

بازی با عواطف مردم از یک سو و دروغ و دغل های ریز و درشتی که متکدیان به هم می بافند از سویی دیگر باعث شده است تا نیازمندان واقعی مشخص نباشند.

یکی از کارشناسان مسائل اجتماعی می گفت: نیازمندان واقعی گدایی نمی کنند. ما این گفته را می پذیریم اما اغلب اوقات دیده می شود که برخی از افراد ناشناس وارد مساجد می شوند و به صرف اینکه بیماری در خانه دارند و نمی تواند هزینه های درمان او را پرداخت کنند از دیگران کمک مالی طلب می کنند.

اگر چه برخی از این افراد مدارک پزشکی شخص بیمار را هم با خود می آورند اما این تنها کافی نیست. پس نقش خیریه ها در این زمینه چه می شود؟ این نبود اعتماد مردم به نیازمند واقعی و غیر واقعی باعث می شود تا متولیان امر به ساماندهی این قشر مبادرت کنند.

ناگفته پیداست که متکدیان به دو دسته نیازمند واقعی و افراد سودجو تقسیم می‌شوند که سودجویان راه نامناسبی برای درآمد برگزیده‌اند و هیچ ابایی از اینکه ایجاد این معضل به حرفه آنان تبدیل شده است؛ ندارند.

به گفته محمدی، رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران، تکدی‌گری به امنیت اجتماعی آسیب می‌زند. او معتقد است: مردم ما بسیار با عاطفه هستند اما با کمک‌های خود به متکدیان باعث پرورش و افزایش بیشتر آنان می‌شوند و این افراد را به ادامه کار تشویق می‌کنند؛ راه درست این است که به این عده کمک نکرده و آنان را به مراجع مربوطه معرفی کنیم تا از آن طریق به آنان یاری رسانیم.

تکدی گری این معضل بزرگ اجتماعی همچنان گریبان کلان شهر را گرفته است و اینگونه که پیداست خیال جدا شدن هم ندارد. این پدیده وصله ناجوری است که شهرها را نازیبا می کند و ضربه بزرگی به صنعت توریسم می زند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۹۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل واقعی پاسخ منفی رانگنیک به بایرن چه بود

به گزارش "ورزش سه"، رانگنیک در یک کنفرانس مطبوعاتی می‌گوید:«من با تمام وجودم سرمربی تیم اتریش هستم. من واقعاً از این کار لذت می‌برم و مصمم هستم که مسیر خود با اتریش را با موفقیت ادامه دهم.»

و در ادامه می‌گوید:«من می‌خواهم تاکید کنم که این تصمیم، رد پیشنهاد بایرن نبوده، بلکه تصمیمی برای تیم و اهداف مشخص‌مان در اینجا بود. تمرکز کامل ما روی یورو است. هر کاری لازم باشد می‌کنیم تا آنجا که می‌توانیم در این رقابت‌ها پیش برویم.»

بایرن قبلا برای جذب ژابی آلونسو و یولیان ناگلزمان هم تلاش کرده بود اما آنها هم به این باشگاه جواب رد دادند و سمت خودشان باقی ماندند.

پاسخ منفی رانگنیک عصر چهارشنبه مشخص شده است، این مربی شخصاً با مدیران بایرن به‌صورت تلفنی صحبت کرده و انگیزه‌های خود را به آنها گفته است.

روز دوشنبه همه چیز مثبت بود. طبق اطلاعات بیلد فقط امضای قرارداد و برخی جزئیات باقی مانده بود و در بایرن همه باور کرده بودند که قرار است رانگنیک را بر روی نیمکت ببینند.

به این دلیل رانگنیک بایرن را رد کرد

رانگنیک نمی‌خواست شرایط فعلی‌اش به‌طور کامل تغییر کند. او در حال حاضر نمی‌خواست دو کار انجام دهد، یکی برنامه‌ریزی برای بایرن و قرار گرفتن در فشار کاری، و یکی رها کردن تیم ملی اتریش آن هم در حالی‌که در موقعیت خوبی با این تیم قرار دارد.

به لطف تجربه چندین ساله خود، مبتکر تاکتیکی همچنین می‌داند که هدایت یک باشگاه بزرگ به چه معناست. در مرحله فعلی زندگی، از نظر توانایی این کار برای او غیرقابل تصور است. او نمی‌خواهد در این مقطع خودش را در یک چالش جدی قرار دهد.

آیا پاسخ منفی رانگنیک به‌خاطر شخصیت اوست؟
درست همانطور که سوزی هوینس، همسر اولی هوینس، در مورد منتفی شدن حضور ژابی آلونسو در بایرن گفت «اگر او شخصیت داشته باشد در بایر لورکوزن می‌ماند.»

مارسل ریف، کارشناس بیلد، در برنامه‌اش در مورد این تصمیم رانگنیک گفت:«حالا بیایید سوزی هوینس و آنچه او گفت را در نظر بگیریم. رالف قرارداد خوبی دارد و در آنجا خوب کار می‌کند و از کارش لذت می‌برد. و بعد بایرن می‌آید و می‌گوید «این قرارداد جدید. همه چیز در اتریش از بین می‌رود، به اینجا بیا. منطقی است؟ مردم دیگر برای شخصیت مربی‌گری و تعهد و وفاداری ارزش قائل نیستند. آنها می‌گویند «بیخیال، این چیزها بی‌معنی هستند!»

ریف ادامه داد:«بیایید جنبه مثبت را در نظر بگیریم. حالا سوزی هوینس خوشحال است که یک مربی باشخصیت دیگر وجود دارد. و برعکس، یک نتیجه‌گیری دیگر هم می‌توان گرفت «باواریا دیگر آن صدایی در بیابان نیست که همه شترها به سویش می‌دوند.»

دیگر خبرها

  • اسراییل در باتلاق غزه گیر افتاده است
  • دلیل واقعی پاسخ منفی رانگنیک به بایرن چه بود
  • بی‌تحرکی چه بلایی سر پاها می‌آورد؟
  • چه اتفاقی برای یسنا افتاده بود؟ / احضار چند مظنون
  • طلسم دورتموند: پی‌اس‌جی هر چه می‌زند گل نمی‌‌شود
  • خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • جمع آوری متکدیان و کودکان کار در دزفول
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • امروز با جامی: قتل عاشق بهانه افتاده ست